- Már kezd kicsit idegesíteni, hogy tapasztalatlannak tekintesz! Mikoron is látszik a viselkedéseden. - a lány teljesen nyugodt volt. - bár a tökmag agyaddal megérthetted volna, hogy nekem nem árt se tűz, se kard, se mágia, se efféle dolog... az én speciális képességem a sebezhetetlenség... Az meg, hogy a lány átvert minket, nem meglepő, mert Nemo csak könnyen a falnak megy gondolkodás nélkül! Ez nem lep meg.... mindig is fafejű volt, néha engem is kiborított. Ja és ha már ennyire akarod sajnáltatni magad, hogy min mentél keresztűl, és a többi, azt se felejtsd el, hogy én sem úgy születtem, hogy a kezemben egy pisztoly volt... nekem sem volt jobb az életem!
Már mondtam, túl nagynak képzeled magad! Szállj le a földre kislány! Tudtommal egyidősek vagyunk, és mindketten még tanulásra szorulunk... hiába nyerted el a halhatatlanág legfőbb fokát, bizony még sehol se tartunk!
Ha meg ennyire idegesítelek, az a te bajod.... Meggondolatlan vagy ennyi az egész....ja és persze ahogy látom szerelmes is... - majd nevet egyett a lány... - a legelső szabály a halhatatlanoknál, hogy soha nem mutasd ki az érzéseidet! És soha ne tanulj meg szeretni!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."