beküldve: 2009-04-07 15:57:00
(#20175)
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Üdv! (Gondoltam "készítsünk-sütit-egysz em-vérszerinti-tesómnak" projekt szünetében fellógok netre.)

Miyu: Tetkó téma... Khm, én mindig is akartam, de őseim erősen ellenzik. Még a füllyukasztatásért is kaptam... De, amint saját kecóm és állandó fizum (nem diákmeló) lesz, azonnal megcsináltatom...
És a sellők olyan jók! Ha szeretnéd, vágj bele! Te életed... neked kell is megélned! És a "habcafka" kifejezés nagyon LOL!

És igen, nagyjából vágom, hogy miért szeressed őket...



Életkor kérdés: Khm, én 10 éves koromtól utáltam magamat, aztán mikor ráleltem a wicca nevezetű vallásra (Miho Nővérem figyelsz?)meg Fable könyveire (voltam vagy 14), na akkor kicsit egyenesbe jöttem, annyira, hogy legalább elviseljem/elviseltessem magam. És mióta egyetemista vagyok, és tényleg azt teszem, amit szeretnék, és azt tanulom, ami érdekel, azóta heppi vagyok, de nagyon. Szóval én nem mennék vissza.

Olvasás: És rendesen '96 őszén kezdtem el tanulni, a suliban. De a családi legenda szerint már karácsonyra folyékonyan olvastam (ami ugye ritkaság), és azóta se álltam meg. A titkos-könyvtárat (erotikus ponyva LOL^^) köbö 12-13 évesen fedeztem fel. Korán érő típus vagyok. Nya.

Kisrögény lött bölőle...
 
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-04-07 15:57:49