Igen, mély ismertségre tett szert a kaszával. Miközben haldoklott Seras lecsapolta egy kicsit, ergo életében először ivott emberi vért (ami nem igaz, de így epikusabb), magába "szívta" Pip lelkét, így konkrétan Pip benne él tovább. Néha még beszélgetnek is és hadi tanácsokkal látja el a kislányt (ld.: Hans vs. Seras).
De nekem máig szent meggyőződésem, hogy szegény kiscsaj, akit eddig sem az eszéért szerettünk szimplán beleőrült szerelmének elvesztésébe, és skizofrén tüneteket produkál. Elvégre Alucard sem egy lelket tett magáévá és mégsem beszélget velük - csak vicceseket álmodik néha.
[/QUOTE]De nekem máig szent meggyőződésem, hogy szegény kiscsaj, akit eddig sem az eszéért szerettünk szimplán beleőrült szerelmének elvesztésébe, és skizofrén tüneteket produkál. Elvégre Alucard sem egy lelket tett magáévá és mégsem beszélget velük - csak vicceseket álmodik néha.
Hát én is arra tippelnék, hogy skrizó lett szegény. Azt viszont nem vágom ha haldoklik és magharapja egy vámpír (detto ez volt Seras esetében is mikor Alucard kezelésbe vette...) akkor miért nem lett belőle ghoul vagy vámpír? Ilyen esetben tudtommal csak ez a két lehetőség áll fenn és nincs harmadik, hogy békésen meghal mint ember. Alucard vicceseket álmodik? Melyik köteteben találkozhatok ezzel a jelenséggel? Ja és nem tudsz véletlenül egy oldalt ahol az egész fenn van magyarul vagy angolul? Létkérdés lenne.
Sötétség nélkül nincs fény.