beküldve: 2009-04-11 12:47:23
(#20984)
alister
[ True mangafan ]
Sziasztok mindenkik!

Misu-chan:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Zoe: "Ne emlegesd a focit. Múltkor 2szer jól meghúzattak. és a legszörnyűbb, h csak 1szer tudtam a kölcsönt visszaszolgáltatni, bár sztem az is elég nagy volt."
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.


Dragda: "A női logikának nincs párja..."
Az biztos!

"Amúgy megszámoltam cirka 6-szor szólítottál meg ma hajnalban..."
Mondtam, hogy csak ilyen lineáris eseménykövetésre fogja futni tőlem...

"Te nem hagytál aludni? "
Nem hiszem. De ha mégis, akkor bocs, szándéktalan volt.

Önkormányzatok: Régi, feudális örökség a rendszer (ami önmagában nem baj), ami kábé annyira hatékony, mint egy óvodás cserkészcsapat a kiéhezett szibériai farkasok ellen, de legalább lassú, ronda és drága (és a miénk). És ez már baj.

Tojáspingáálás, locsolás, stb: Miután egyik ismerősöm adott egy tojást, amikor közöltem, hogy NEM szándékozom meglocsolni, és miután az egyik legjobb barátom (hölgy az illető) válogatott kínhalállal fenyegetett meg, ha csak rágondolok, hogy meglocsolom, kezdek arra hajlani, hogy nem is olyan fontos nekem ez a téma... De a sonkát extra erős "a zorrodat is tisztíccsa!" tormával szeretem.

Nők és férfiak: Hogy is mondjam... a tűz nem rossz víz.

Elsődlegesen nem az agy mérete számít, hanem a barázdáltsága. És az már régóta bizonyított, hogy a nők és a férfiak agyában más-más területek fejlettek (és itt most nem a 'haszontalan kacatok vásárlása'-központra vagy a sörivó-lebenyre gondolok). Ennek alapvetően munkamegosztási és evolúciós okai vannak (igény esetén részletesebben kifejtem, de inkább használd a Google-t).

Zoe: "-az is volt. nem csak sokak szerint, hanem az volt. múltkor mesélte rajztanárom, és nem csak ő, hanem a legtőbb festő-feltaláló."
A kutatások szerint a Földön tetszőleges történelmi korban és időben, függetlenül a kulturális környezettől, a férfiak kábé 6-7%-a homoszexuális, aminek alapvetően biológiai okai vannak. Igény szerint szintén kifejthetem részletesebben.

Igen, az egyetemen a legérdekesebb tárgyaknak nem sok konkrét köze volt a joghoz /



Na megint megcsillogtattam esszéírói vénámat... Most megkenek pár sós kalácsot mézzel vagy tormával (attól függ melyik kerül előbb elő ), addig ne öljétek meg egymást, jó?
 
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."