beküldve: 2009-04-15 18:46:45
(#960)
Ewy-chan
[ Rászokóban ]
Én úgy tavaly szeptember környékén zsongtam be egy animés oszitárs "hatására". Animés tapasztalataimra utal a nickem is "Zöldfülű".

Ősök?-helyzete
Hááát...a mangákat elnézik (olvasás=+), az animékre azt mondják "inkább olvassad" (nézés a gép előtt=apró -). De ha eccer nem jelenik meg (itthon) mangában... :) Na mind1.
Am semmi baj nincs vele, néha kell vigyázni a költekezésre , jó kislánynak kell lenni és (valami csoda folytán, igen, van ien! XD ) kérésre meg is veszik a kért köteteket! Na azon nagyot néztem amikor régen beállítottak a Démonnapló kövi kötetével!

Én?-helyzetem
Most ott tornyosul a polcomon három rakásban (nem röhög!) a mangagyűjteményem, szerencsére nem szólnak bele h miket olvasok (nincs korhatáros és horror mangám se, nem is olvasnék iet).
Pozitívum továbbá hogy el lehet könyveltetni egy csomó mindent szüli-név-gyereknapra (rokonokat belevonva-ők se tudnak már mit venni egy nagy, azaz 15 éves lánynak), a többire meg van zsebpénz. :)

Azt viszont non bánom h semmiképpen-soha-az-életbe ne engednének el conra, mondván h tömeg van nem való az nekem... :( Pedig nem egyedül mennék, csak 1 napra, ill. csak fél napra...

Nem tudjátok hogy mi van az AnimeFansMeettel? Hallottam róla h kevesebben vannak, meg minden oda talán elengednének...

Ui: bocsi ha túl ködös vagy összevissza a szöveg, remélem mindenki kihámozza belőle amit ki akar. További jó fórumozást!
 
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/