beküldve: 2009-04-19 21:44:16
(#22744) Jelentem hétvégén részese voltam a Dragon Ballnak csúfolt film izé-bizének... Pedig mindenféle előítélettől mentesen ültem neki, és hát nosizé...
Ha az NGE-vel vagy a GitS-sel is ilyesmit akarnak művelni, inkább kikötöm magam egy fához, és elégetem a melltartómat minthogy megnézzem.
Az első pofon ott ért (és tulajdonképp itt le is ragadtam), hogy Goku iskolába megy. Iskolaaaa meg Gokuuu??? O__o Nem emlékszem, hogy Son a jópárszázakárhány részben akár csak a közelébe került volna ilyesminek... Ez ütött O.x
Aztán: nem igaz, h az amcsik nem tudnak elszakadni ettől a jó be vált "lúzer gyerek vagyok, de menő akarok lenni" klisétől. Ennyire kiforgatni egy karaktert, uram- ördögöm...
Na meg a történet: mire elunva magam megkérdeztem haveromtól, hogy most már igazán lehetne vmi, addigra vége is volt... Egyszóval ritka ratyi élmény.
Aztán: nem igaz, h az amcsik nem tudnak elszakadni ettől a jó be vált "lúzer gyerek vagyok, de menő akarok lenni" klisétől. Ennyire kiforgatni egy karaktert, uram- ördögöm...
Na meg a történet: mire elunva magam megkérdeztem haveromtól, hogy most már igazán lehetne vmi, addigra vége is volt... Egyszóval ritka ratyi élmény.
Ha az NGE-vel vagy a GitS-sel is ilyesmit akarnak művelni, inkább kikötöm magam egy fához, és elégetem a melltartómat minthogy megnézzem.
Hm, most jut eszembe, hogy van DB topik. No mindögy x)