beküldve: 2009-04-26 23:59:32
(#1269) Beszámoló: Lesz, majd. De igyekszem.
Dzirun: "és Miho kedvéért: *hörögve* bhhimbhhhiiiiiiiiiiiiiiiii"
Te egy állat vagy! XD
Fisi: "De legközelebb! csak ne délelőtt kezdjük, mert délelőttönként nekem itthon mindig dolgom van."
Most csak Dragda miatt kezdtünk így.
Miho: Ajánlom figyelmedbe a régi klingon közmondást
*felírja: következő fórumtalálkozó bokent vinni a fegyelmezéshez*
Yaven: "És sajna beszámoló, meg képek még nincsenek, pedig már órák óta könyörgök értük."
Majd lesz. De az a helyzet, hogy Dragdával nem értük el a buszát, így vártunk pár órát a Népligetnél, és csak nemrégen értem haza, és fáradt vagyok, stb. De majd lesz.
Miho: "Mégegyszer köszönjük Alister, hogy mi lustaságok helyett is kimentél még másodszorra is..."
Szívesen. De ismételten leszögezném: ebből NEM lesz rendszer. Csak a tisztánlátás végett
Ja és mad_chan még lóg egy nagyöleléssel a kávéért.
Dzirun: "és Miho kedvéért: *hörögve* bhhimbhhhiiiiiiiiiiiiiiiii"
Te egy állat vagy! XD
Fisi: "De legközelebb! csak ne délelőtt kezdjük, mert délelőttönként nekem itthon mindig dolgom van."
Most csak Dragda miatt kezdtünk így.
Miho: Ajánlom figyelmedbe a régi klingon közmondást
A bosszú olyan étel, ami hidegen tálalva a legjobb.
*felírja: következő fórumtalálkozó bokent vinni a fegyelmezéshez*
Yaven: "És sajna beszámoló, meg képek még nincsenek, pedig már órák óta könyörgök értük."
Majd lesz. De az a helyzet, hogy Dragdával nem értük el a buszát, így vártunk pár órát a Népligetnél, és csak nemrégen értem haza, és fáradt vagyok, stb. De majd lesz.
Miho: "Mégegyszer köszönjük Alister, hogy mi lustaságok helyett is kimentél még másodszorra is..."
Szívesen. De ismételten leszögezném: ebből NEM lesz rendszer. Csak a tisztánlátás végett
és hogy aki legközelebb felveti, hogy "Alister, hozz már egyedül piát mindenkinek, amíg döglünk", az tudja, hogy miért rúgom arcba
tényleg nem haragszom, de legközelebb valaki más csinálja ezt
Ja és mad_chan még lóg egy nagyöleléssel a kávéért.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."