beküldve: 2007-08-01 22:58:40
(#153) Válasz Nemes1s_2.0 (#152) üzenetére
Hanon
[ True shotafan ]

Fuj



Bandzsa nem mozdult többet. Csatt grófnő próbálta élesztgetni, kevés sikerrel. Vérszemet kapott, és elindult Szonda (hah!) felé. Monszun (hahh!!) látta, hogy elég reménytelen a helyzet, ezért józanságát kihasználva gondolkozni kezdett. Közben mintha az események lassítva folytak volna le a szeme előtt. Gyerünk, hogyan segíthetnék rajta!? Csatt úrnő matrixos beütéssel ugrott a magasba, hogy ostorával lecsapjon a hányásszagú Szondára... gyerünk, kik segíthetnének?! A... az ... a... megvan! Az RKK lesz az!
-Egy bárnyí.. - kezdett bele Monszun, de ebben a pillanatban elkezdődött a lassított harc. Csatt kisasszony Szonda arcára célzott, de ő ezt szöges ostorával hárította..
-..ró áll előttetek! - üvöltötte hősünk, melynek következtében több tucat kigyúrt férfi esett be a helységbe a plafonon át. A nagy porban Szonda nem látta, mit csinál ellenfele, és ez Csatt úrnő előnyére tett természetesen. Ekkor egy hirtelen suhanó hangot hallott..
-Mi a..?! - ordított fel Szonda, de már késő volt. Csatt úrnő kihasználva a lehetőséget még az RKK érkezésekor kikapta Szonda kezéből a szöges ostort, és hihetetlen ügyességgel csúsztatta kezébe a sajátját. Így most szöges ostorral felszerelkezve támadta hátba a dominát.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!