beküldve: 2007-08-03 20:24:47
(#37) Válasz Tatsu-san (#35) üzenetére
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
Persze, a környezet igenis fontos... de az még fontosabb lenne jelen helyzetünkben, hogy ne offoljuk szét a fórumot... de ahogy elnézem, ennek a topicnak is annyi már.
Nah, ha így itt járok ismét, akkor engedd meg, hogy elmondjam az elméletem, illetve inkább a tapasztalatom. Sok fórumra épp emiatt nem járok, és nem írok, mert sokan azt hiszik, hogy olyan jó dolog szétoffolni mindent, és eljátszani hogy megértik a másikat, meg törődnek vele. A nagy lósz*rt! Ha ezt hiszed, akkor nagyon álomvilágban élsz... az ember egy önző, egoista lény, sztem a lehető legundorítóbb a földön. Szal jobb ha felébredsz kislány, senki nem fog rajtad segíteni, ha magadon nem tudsz segíteni ilyen apró konfliktusban sem, mint ami volt is anyuddal, akkor elvesztél. Kikerülsz az életbe, és bamm... véged mint a botnak...
Tatsu voltam... off vége.


Szégyenlem, hogy vannak ilyen emberek, akik ilyet mernek írni!!!!!!! Ha azt hiszed, hogy az ember " egy önző, egoista lény, szerinted a lehető legundorítobb a földön", akkor szánalmas vagy! És tudod, miért??? Mert lehet, hogy Te így látod, közben vannak igenis jó emberek!!!! Hála istennek, nem tökéletes senki, de igenis van jószándékú lény a földön (mégpedig az ember!!!!!)!!!
Nemhiszem el, hogy ilyet írtál! A lány segítséget kért! Nemhiszem, hogy azzal, ha leírjuk a véleményünket szétbarmoljuk a fórumot! Nem hiszem, hogy Te, sosem kértél segítséget, és nem segítettek neked!! Olyat ne mondj, mert nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valószínűleg azért ilyen a te felfogásod, mert ilyeneket láttál! De néha mozdulj ki, és menj végig Magyarországon, hogy elhidd, IGENIS VANNAK JÓ SZÁNDÉKÚ EMBEREK!!!!!!
 
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."