Igen, sajnos valószinű, de jobb lenne ha nem XD.
Na ez elég hosszú beszámoló, h mér lenne jobb ha holnap halnék meg?
A kisregényirók rossz hatással vannak rám, mostmár komolyan.
Am mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket (egyesek jobb ha kiverik a fejükből h velem).
kettősöknek jó éjt.
Holnapi nappal együtt: 1 dolgozatot megkapok, még 4-et meg kell irnom. Jövő héten fényképezés, mellette elmélet, szollfézs, diktálás vizsga. Aztán ne hagyjuk ki a zgr meg gitár vizsgámat, majd mehetek audicióra. És h jobb legyen ezek után/közben fölvételi van rajzra, amiről szinte semmit nem tok hála a jövendőbeli sulim titkárnőjének. -akinek mellesleg pokokollá teszem az életét vhogy 9. osztályban -Na ez nekem elég lenne, több is, de emellett még sportversenyek lesznek, a suliújsággal 2 hónapja nem tok foglalkozni, ráhagytam a többiekre, azóta semmi hir . Nagyon úgy tűnik h a diáktanács szétesett, mivel padtársam az elnök, én az úgymond kisegitője, és egyikünk se szervezett gyűlést. +a két hetedik meg vitázik h ki disziti az osztályt meg táblát stb. Na de kérem, én csináltam meg a rajzokat meg mindent az eddigi végzősöknek, elvállaltam h tervet csinálok milyen legyen a bulijuk, de a saját kicsengetésemre is én csináljak mindent? Azt nem. Tőlem mindent össze lehet fikálni, nem érdekel. A buli meg lesz amien lesz. Csak legyen végeee....
Na ez elég hosszú beszámoló, h mér lenne jobb ha holnap halnék meg?
A kisregényirók rossz hatással vannak rám, mostmár komolyan.
Am mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket (egyesek jobb ha kiverik a fejükből h velem).
kettősöknek jó éjt.