beküldve: 2009-05-04 21:15:24
(#24318)
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok!

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de most lett elegem a Dumizzunk topic tartalmából. Félreértés ne essék; bírom az itt -a nap 24 órájában- jelenlévő egyedeket, de ami sok, az sok. Kedves Zoe, Botond, L, Morduk (és aki még érintve érzi magát)! Könyörgöm, hogy a tegnapelőtti és mai hozzászólásokhoz hasonlóakat MSN-en keresztül közöljétek egymással, mert ez egy FÓRUM!
Van kb. rajtatok kívül 15 aktív fórumozó, akit az elmúlt kb. 1-2 hét alatt a párbeszédeitekkel szinte elűztetek ebből a topicból. Ha tudjátok, hogy nem csak ti 3-4-en írtok ide, akkor miért olyanokról dumáltok, amik a többieket garantáltan nem érdekli, sőt idegesíti?!? Főleg úgy, hogy közben MSN-en keresztül is tartjátok a kapcsolatot?!?
Természetesen létezik a hülyéskedés, gyerekes viselkedés; ezt eddig toleráltuk is. DE EZENNEL BETELT A POHÁR.
Zoe: semmit nem javít a helyzeten a tucatnyi olyan megszólalás, hogy jajj Naruto majd strigulázni fog ezért, mert 1.tudjuk és ebben reménykedünk, 2.amíg ezeket a h.sz.-eket olvassuk, addig is az jár a fejünkben, hogy mennyi időt pazarolunk itt.
Morduk: inkább ne köszönj, ha utána csak azt tudod írni, hogy nem tudsz mit írni.
Botond: no comment.
L: jó dolog az udvarlás, de NE ITT!

Bebizonyosodott, hogy Naruto módszere nem válik be, mert nem veszitek komolyan a strigulákat. Ha ez így megy tovább, azt fogjátok elérni, hogy a fórum régebbi magja kiutál titeket.
Utálnám, ha ez történne, mert alapvetően ez egy nagyon jó közösség. Szeretem, hogy különböző életkorú emberkék vannak itt, meg azt is, hogy nyíltak vagyunk az új arcokra. Viszont az elmúlt időszakban pár kivétellel a Dumizzunk topic csak néhány ember agymenéséről szólt, ami ráadásul azt eredményezte, hogy a többiek kiszorultak pl. a Fórumtalálkozó topicba, amit teljesen szétoffoltunk.
Nem jó ez az állapot, úgyhogy ismételten megkérném az érintetteket, hogy szívleljék meg szavaimat és legközelebb, amikor úgy érzik itt a hülyülés ideje; kattintsanak rá az MSN gombra.
A többiektől pedig elnézést a post hosszúságáért.

szerk: Basszus mire megírtam ezt a h.sz-t mindenki, akinek szólt eltűnt.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-05-04 21:22:48