beküldve: 2009-05-05 15:57:36
(#24343) Sziasztok Ki hogy van?
Yaven: bocsánat, többet nem fordul elő semmi ilyen, ha mégis vkinek csak velem van beszélnivalója, hivom MSN-re.
jujj, XD, végre tom h kell í-t irni
Barbara-chan: biztos nem olyan rossz az a matek
am tod az van, h mi ezek szerint a dolgozatok szerint mehetünk más suliba... |
Napom -ezt most se hiszem el -
Ez megint hosszúúúúúúúú.....XD
Yaven: bocsánat, többet nem fordul elő semmi ilyen, ha mégis vkinek csak velem van beszélnivalója, hivom MSN-re.
jujj, XD, végre tom h kell í-t irni
Barbara-chan: biztos nem olyan rossz az a matek
am tod az van, h mi ezek szerint a dolgozatok szerint mehetünk más suliba... |
Napom -ezt most se hiszem el -
Hát kérem, nem haltam meg -nem bezony Alister, de csak azér, mer Dzirun darabokban adott volna el, és azér mert már attól is elment a kedvem h ne éljek-de a fene esne a suliba. Reggel megyek suli fele, hallgatom a rádiót -na ez ritkaság- és mit jelentenek be? H elhalasztják a dolgozatokat!!! A földbe gyökerezett a lábam. Azt hittem már hülyeségeket hallok. Aztán meg bejelentik, h lesz tanitás, sztrájk elhalasztva, de román dolgozat elmarad. Hát rendbe. Beérek suliba. Mindenki ezzel fogad. Remek. Megyek átöltözni, első óra torna. Megyek vissza az osztályba, az oszi akkor jön ki. 6-an vannak bent, mind mérges. Kérdem mi van, erre mondják h minden iskola el van engedve, mehetnek haza, de nekünk órákon kell maradni! Csakh mindenki 11 óráig volt fölcsomagolva, mer úgy tudták h dolgozat lesz. És ja, volt reggel egy megérzésem h legalább a füzeteket viszem, nehogy ne irjunk dolgit . Szal 28-ból egyedül én pakoltam "rendesen" . Mostmeg senki nem tudja mikor pótoljuk a dolgozatot. +magyar dolgim átesett 1 javitáson a tanárnőmnél, tovább van küldve, és le lettem cseszve, mer vmi fogalmazásnál nem volt meg a 7 diáknyelvi szó És 7 pontot vesztettem, szal a 10-esemnek annyi. Na de egy tanár honnan tudja h a diákja h beszél? Nem minden fiatal beszél egyformán, nem egy a szóhasználat, én mit csináljak? Kezdjek beszélni úgy mint egy csöves h tetszen? Aztán cseszegetnek azér! -már bocsi-Na de ezér jegyet lehúzni. Hát köszönöm!
Ez megint hosszúúúúúúúú.....XD