beküldve: 2009-05-06 12:41:00
(#24396)
Yaven
[ True mangafan ]
Kedveskéim! (ez most Zoenak, Barbara-channak és L-nek szól)

Nem értitek a lényeget. Értékelem, hogy javulni akartok, de úgy látszik nem jöttetek rá, hogy mi a baj az írogatásaitokkal. Akkor most részletezném:

Barbara-chan: mire véljem az enyhén gúnyos megjegyzést, amikor már vagy 1 hónapja fennt sem voltál? Amúgy meg a toronyidézést még mindig nem szeretjük, sőt -új pontba felvenném- a magán beszélgetéseket sem. Lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy ez szúrja a szemem, de ha fennt van 20 ember egy fórumon, akkor miért egy embernek címzel egy postot? Akkor megérteném és elfogadnám, ha olyan dolog lenne, aminek az előzményeit csak ti ismerhetitek, de így nem igazán. Az embernek olyan érzése támad ilyenkor, hogy mások véleményére egyáltalán nem is vagy kíváncsi. Ha pedig így lenne és kifejezetten Zoeval szeretnél beszélni, hát semmi akadálya, de ezt e-mailben/msn-en intézd el.
A fórum lényege az, hogy egy vagy több témában sokan ki tudják fejteni a véleményüket.
Amúgy meg sok sikert az érettségihez Biztosan sikerült a matek is, vagy ha nem; max. szóbelizel, ott meg tuti átengednek. Mi a választott tárgyad?

Zoe: hogy is mondjam...nincs Veled bajom, de muszáj a napod minden egyes percéről tudnunk részletesen? Kicsit fárasztó azt olvasni oldalakon keresztül, hogy ez, meg az történt Veled. Dícséretes, hogy a nagyon hosszú beszámolókat spoiler jelbe teszed, de mi lenne, ha az erről szóló h.sz.-ok számát is csökkentenéd? Esetleg lehetnének összevonások, lerövidítések, stb. Gondolj bele, hogyha minden fórumozó ezt csinálná, akkor mivé fajulna ez a topic... A másik meg. Könyörgöm (*térdre borul és esdeklő fejjel néz*) ne válaszolja minden egyes hülyeségre, mert evvel csak felbátorítod a trolltanoncokat!
Amúgy meg mi sírni való volt tegnap azon, hogy nem írtatok dogát?

L: Kevesebb smileyt, plííz!!! A postjaid túlzottan elnyújtottak, töredezettek (ha nem kezdesz új gondolatot, akkor miért csinálsz új bekezdést?), a tartalmuk nem átgondolt. Tőled is kérem, hogy mielőtt írsz ide valamit, gondold át, hogy annak van-e értelme, illetve meg akarod-e osztani 20 emberrel. Ha nem, akkor megintcsak az MSN-t ajánlom figyelmedbe.

Kedves Többiek!

baniaa: rád éppen nem gondoltam, amikor azt a h.sz.-t írtam, mert az utóbbi időben jól viselkedtél. Az előző három postodban is dícséretes volt, hogy kevés smileyt használtál, a gondolataidat összefüggően adtad elő, valamint több emberhez szóltál. Kár, hogy csak Azzi tud pirospontot adni.
A viccírós ötleted pedig kifejezetten jó, de ennek a hasznosításáról majd később írok.

Exiled: Akkor nyáron várunk!! Amúgy meg hogyhogy én nem is tudtam róla, hogy Kaminaga tud gitározni?!?

Envy: *24333. postodon kuncog*

alister: "Erre egy idézettel válaszolnék: "Nem adhatok mást, csak mi lényegem." Hehe....ez ütött.
"Ó, ez nem szidás volt (már szvsz). Ez tényszerű közlés volt. A szidás majd akkor jön, ha ennek nem lesz foganatja."
És valóban.

Usagi-chan: részvétem.

Foszfor: ez nagyon durva. Neked is részvétem. Amúgy az etológia sztem pont még a legérdekesebb rész volt bioszból.

Miho: Konichiwa! Kösz a nyelvleckét!

rapider: Kard! Ugye majd odaadod? *csillogó tekintet*

Morduk: legyen az, hogy mostantól minden olyan h.sz.-odba raksz egy viccet, ami csak köszönés lenne, ok?

Naruto: hallottál már a globális kohézióról nyelvtan órán? Amúgy meg nem fenyegetés kell ide, hanem szigorú, de átlátható és könnyen betartható szabályok. Maradjunk annyiban, hogy az érintetteknek péntekig van idejük, hogy bebizonyítsák: tudnak a fórumetikett szerint írogatni. Ha ez nem jön össze; kénytelenek leszünk megalkotni a fórum új szabályzatát. (olyanokra gondolok, hogy hány soros h.sz.-ben max mennyi smiley lehet, stb.)

Ismételten elnézést kérek a post hosszúsúgáért, vagy ha valakit kifelejtettem.