Konant megkérni egy kissé olyan lenne, mint anno amikor Yahiko megkérte őt

(bár mondjuk ez így túlzás, de végtére is felelősnek érezte magát sztem), és ez elég fájdalmas érzés volt Nagatonak, ergo nem hinném, hogy - ha vmit is érez Konan iránt-, akkor erre kérné. Persze, lehet sokkal egocentrikusabb és nem foglalkozik ilyenekkel, de az ő szempontjából nézve akkoris Naruto lenne az ideális ilyen téren. (Elvégre Naruto győzte le stb.) Az más dolog, hogy Naruto nem biztos, hogy megtenné.
A legjobb fordulat mégis az lenne, ha ezek után nekiesne Madarának. :) Probléma megoldva és még profitálna is a halálából (bár valszeg nem sokat.) Most, hogy így belegondolok egy Rinnengan vs. Sharingan meccset megnéznék (persze inkább Madara ellen, mintsem Sasuke.)
Egyébként ezek szerint a Rinnengan nem ilyen öröklődő jutsu? Mert Jiraiya mitha említette volna, hogy a szerzetes újjászületett Nagatoban...

(Vagy csak én gondoltam azt, hogy eleve minden ilyen szemjutsu öröklődik a másik kettő alapján?

)
Itachinak ez a gondolatmenete engem is elgondolkodtatott és sztem érdekes, van benne vmi.