beküldve: 2009-05-11 12:20:23
(#1606) A tegnapi nap hosszú beszámolója következik.
Jut eszembe; Miho nem gyorsabb a 161-es a 97E-snél?
A tali szerintem az egyik legjobb volt eddig, bár kétségtelenül nagyon sok ember hiányzott. A házigazda angyali volt (WE LOVE MIHO! ), a vendégek meg szórakoztatóak
Tuti, hogy elmennék, ha lenne még ilyen!
A megbeszéltek szerint fél 11-kor találkoztunk (Miho, Kaminaga, Rapider, Naruto, én) az Örs vezér terénél (bár mire magtaláltam a csapatot eltelt vagy 10 perc ), majd onnan mentünk el busszal Mihoékhoz. A minimum félórás buszozás, a kietlen, ill. erdős tájak az út közben is csak azt mutatták, hogy milyen hatalmas is Budapest kiterjedése. Aztán megérkeztünk, majd megismerkedtünk Miho szüleivel (akik nagyon jófejek ), meg a kérdéses szexuális orientáltságú kutyussal; Márióval. A kertben már árnyék és székek vártak ránk, amiket gyorsan el is foglaltunk, majd megindulhatott a beszélgetés. A délután folyamán előkerült Miho laptopja, amin többé-kevésbé vicces videókat néztünk, majd rájöttünk, hogy mi éhesek vagyunk! Rendeltünk pizzát (Hawaiit, Rómát, meg vmi tonhalasat), s amíg arra vártunk, hogy megérkezzen, Naruto rátalált egy internetes fordítóprogram keretében az írott szöveg felolvasásra. Gondolom nem is kell mondanom, hogy utána vagy 1 óráig le sem tette a gépet, hanem avval adta elő kéréseit/követeléseit, amiket nem igazán teljesítettünk. A kajálás után nem sokkal wakka is megérkezett, majd kiültünk a kertbe megint. Naruto többször is előadott vízköpővel párosult "This is Sparta"-ja pillanatok alatt szállóigévé változott (szó szerint ). Oh, és majdnem elfelejtettem ( ) volt YAOI nézés is! Sajna csak a Kirepapa első 3 percét, de megnézettük Narutoval és Rapiderrel. A yaoizás és egyéb gonoszkodások természetesen egész nap mentek, bár azért voltak komolyabb beszélgetések is. Először Kaminaga távozott köreinkből (du. 3 helyett 6-kor ), majd másfél-két órával később Rapider és Naruto is. A 3 fősre változott társaságot sem kellett félteni az unalomtól; a nyugágyban elhelyezkedve (ki borral, ki kólával a kezében) még jó sokat dumáltunk. Aztán ahogy telt-múlt az idő, előjöttek a lányos témák; wakka ezért előbb Márió egyik "háremhölgyét": Fóka-úrfit...khm...ölelgette. , majd elaludt. Mihoval már majdnem angyalinak tituláltuk volna, mikor kiderült, hogy csak tetteti.
Este 10 körül végül csak sikerült felállnunk és elbúcsúznunk, majd a 161-es busz megérkeztével felbomlott a társaság.
Este 10 körül végül csak sikerült felállnunk és elbúcsúznunk, majd a 161-es busz megérkeztével felbomlott a társaság.
Jut eszembe; Miho nem gyorsabb a 161-es a 97E-snél?
A tali szerintem az egyik legjobb volt eddig, bár kétségtelenül nagyon sok ember hiányzott. A házigazda angyali volt (WE LOVE MIHO! ), a vendégek meg szórakoztatóak
Tuti, hogy elmennék, ha lenne még ilyen!