beküldve: 2009-05-16 20:35:35
(#1201)
Daimoon
[ Megszállott ]
Élménybeszámolóm^^
Naszóval...:)
Reggel öt órakor megszólalt a telefonom, jelezvén, hogy ébredezni kellene. Elméletileg hatkor lett volna indulás, de valami baj volt a KÉK arcfestékkel, ezért csak fél hétkor indultunk el otthonról. Végül is sikerült komplikációmentesen végrehajtani a műveletet, volt is laposkúszás a benzinkúton xD
9-re megérkeztem a helyszínre, fél óra alatt sikerült a felöltözés. Egy rövidke "Holvanasor"-folyamat, majd fotózás ezerrel. Persze, még tíz óra sem volt, a varázsbot már felmondta a szolgálatot, megsínylette az utazást. A hat körmömből a legnagyobb túlélő is háromnegyed tízkor külön életre kelt, úgy szedték fel utánam xD Kaminagát megtaláltam, tettünk egy nagy kört a PeCsa környékén, vadászva ismerős arcokra, cosplayerekre, és hatalmas szerencsénkre megtaláltuk Eriket (Sakamoto Riku) , és miután leadtam a hirtelen felindulásból elkövetett interjút a Magyar Nemzetnek, elindultunk hárman közös felderítőútra.
Bolyongtunk a tömegben, pózoltunk ( "Elmentünk a fákhoz, meg a fatönkhöz" XD ) Aztán miután mindenki bement, és megszereztük Eriknek a jegyet, mi is átadtuk magunkat a tömegnyomor nyújtotta élvezeteknek. xD
A bejutásért, szervezésért hatalmas pirospont a szervezőknek. Azonban hiába bővítgetik, végérvényesen kinőttük a PeCsát, de mint láttam, a nyári con is ott lesz....Majd meglátjuk.
A nagysátorban hatalmas tömeg, legalább 50°C, és a legjobb mangák egy helyen. ^^
Szerencsére széltében egy méter voltam ( Hála a füleknek xD) Így "Törtem az utat" ( Nameg Erik vállát néha a Cosplaynézés közben T_T Bocsiii T_TT)
Ezután a Magyar AMV Rettenet 2-t néztük, ami örök élményekket bővített, persze, sosem fogom elfelejteni. Professzionális volt!
Cosplay : Idén is erős volt a mezőny, gratu mindenkinek :)
Összességében nagyon jól telt a nap, rengeteg nevetéssel,hülyéskedéssel ( Animax-interjúval xD) ^^
Legközelebb is ott leszek!
Aki fényképezett a mai napról, dobjon linket, vagy vegyen fel msn-re, és küldje el a képeket légyszi^^ Előre is köszi :)
 
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)