beküldve: 2009-05-18 14:58:39
(#1)
Moderátor
[ Gyalog ]
Kedves fórumozók!

Mint az néhányan már hallottátok, a fórumon ezentúl rendszeresen lesz moderálás, amit én fogok végezni. Ez nagy munka, amiben számítok a ti segítségetekre is. Kérlek titeket, hogy ezentúl a HibajelentÅ‘ topikba az oldal technikai működésével kapcsolatos ügyekben írjatok, míg a téma-duplázódás/triplázódà ¡s eseteirÅ‘l és általam esetleg nem észlelt ámokfutásokról ide (lehetÅ‘leg linkkel). Ez nem cserépszavazás, tehát teljesen felesleges ugyanazt az esetet egynél többször megírni (de természetesen nem harapok, ha ugyanazt ketten szinte egyszerre küldik el). Valamint ide tényleg csak a tényleges problémákat írjátok meg, hogy könnyebben átlátható maradjon a topik.

Szeretném, ha mind tudnátok, hogy a moderálás a fórumozók összességének közös érdeke. Senki ne vegye személyes sértésnek, ha egy hozzászólása törlésre vagy szerkesztésre kerül - nem ellenetek történik, hanem értetek, hogy a fórum be tudja tölteni a funkcióját.

A moderálás során a fórumszabályzat és a netikett alapján, a lehetőségekhez képest objektívan fogok eljárni, reményeim szerint mindannyiunk megelégedésére. Együttműködéseteket előre is köszönöm.

További kellemes és eredményes fórumozást kívánok nektek: a Moderátor
 
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-05-18 15:05:06