beküldve: 2007-03-25 18:27:13
(#14)
Loona
[ Rászokóban ]
A hozzászólásom (első része legalábbis) nem teljesen ide vág, de nem találtam neki jobb helyet. Esküszöm, hogy nem értem a "Mangagyűjtemény" profilrész funkcióját. Komolyan... attól valami mást jelentek majd mások szemében, ha leírom, mim van; vagy kevesebbet, ha nem? Ha azt sem tudom a másikról, fiú-e vagy lány, de látom, melyik mangakötet van a tulajdonában? Ezt teljesen komolyan kérdem, nem értem a dolog igazi funkcióját. Noés mi van azokkal, akik inkább a mangákhoz köthető merchandise dolgokra "specializálódnak"? Vagy akiknek nagyon sok lenne, ha lenne rá pénze vagy lehetősége?

Ha lehetséges, a magyarázatot (a további offtopic elkerülése végett) e-mailben kérem.
Illetőleg kérek mindenkit, hogy ne árassza el a fiókomat mindenféle mérgelődő levelekkel, tényleg nem kötözködni szeretnék, csak iszonyat naiv és értetlen tudok lenni, és halál komolyan nem értem egy ilyen "sokadik személyes információ" funkcióját, amikor olyan szokásos fóruminfók, mint pl. az életkor vagy a lakhely, hiányoznak.

Ha már itt tartunk, szerintem ezek az infók nem jönnének rosszul egy közösség kialakításánál. Opcionálisan kitölthető formában, természetesen (az életkort legalábbis mindenképp, mert azt sokan nem szeretik kitöltögetni). Egy szó, mit száz, szerintem a profil résznél nagyobb információadói szabadságot lehetne adni azoknak, akik ezt másokkal megosztani kívánják.
 
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-03-25 18:28:47