de jó nap volt ez a mai. Elmentünk a hidi vársárba, meg a borfesztiválra szegedre, ahol ettünk egy jót, meg kaptam nagyítós simnktükröt a kontaklencséhez ( nem lányos, szal az ilyen kommentárokat lehurrogom azonnal )
aztán hazaérés, és tesóm bartánője kiírt egy csomó jó filmet, meg walt disney klasszikust,és... a következő sorokat, ismerve engem csak 18 ismétlem: tizennyóóc éven aluliak számára csak perverzségi engedéllyel rendelkezők tekintsék meg:
A Bakancs lista:
-De jóóó egy film!
-De perverz egy film!
-Most komolyan... repülnek a repülőn, 81 éves tata éppen kefél a nagymellű légiutaskísérő hölgyeménnyel... nyami...
- fekete jóval 70 fölötti pasas várja feleségét az esti fiatalításhoz... nyammm...( bár a film ezt a rész rohadt gyönyörűen adja elő,muszály volt benyögnöm...
)
A kis Hableány:
-Gyerökök... Most tényleg eliundult a fantáziám:
¤ Hogy közösülnek a sellők?
¤ Ariel mikor kimenti a srácot a vízből sellőként, és nyilvánosan rámászik, az nem volt "kicsit" közvetlen?
¤ A naaagy randa,kövér boszorka: emberek, a nagy,kövér, ronda nők mell és segg rázása, nem viccessé tesz egy walt disney-t, hanem hányingerkeltővé...
¤ Az öreg disney szerethette az ecchi-t, mivel a hableányka átalakulásánál,mikor kijön a partra, csak 2 darab kagyló takarja a melleit... azt leszámítja semmi sics rajta,ésa"kamera" folyton a felsőteste és a lába között ugrál
¤ Újranézve a herkulest, továbbra is fenntartom azt a véleményt, hogy az öreg szexista volt. (bocs mindenkitől,akinek a lelkébe gázoltam)