Sasuke;
Sasukénak erősebbnek kell lennie, mint Nagatonak, mert mint tudjuk, mindig táposabb emberkék jönnek, ha másért nem, akkor az érzelmek miatt lesz bonyolultabb az összecsapás.
Többnyire ez jogos, de némi véleményt szeretnék írni ehhez...
Sztem Sasuke nem épp erősebb Painnél.
1.: ld. Itachival való 'találkozások';
2.: Naruto Jiraiyahoz hasonló, és Jiraiya sem volt éppen egy jó genjutsus, max. a békákkal.
Érzelmileg biztos lesz egy-két kemény jelenet. ^^
(Legalábbis még nem.)
Nem mondom, a Sharingan is elég über (és nem biztos, hogy el tudnám dönteni, hogy vajon jobb-e a Rin'engannál...) de végülis, amit írni szeretnék annyi, hogy nem feltétlen kell "táposabbnak" lennie, mint Pain. Elég ha Naruto gyengébben bírja az ő jutsuit és máris megvan a probléma. Mert nekem eddig az jött le, hogy Naruto gyengébb a genjutsuk ellen:1.: ld. Itachival való 'találkozások';
2.: Naruto Jiraiyahoz hasonló, és Jiraiya sem volt éppen egy jó genjutsus, max. a békákkal.
Érzelmileg biztos lesz egy-két kemény jelenet. ^^
Ja, és ha már egy igazi antihős kell, akkor legyen az Madara! Inkább...
Eris:
Megtérés ide vagy oda, sztem is egyértelműen meghalt.
Viszont én még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy ehhez most Madara mit fog szólni... és hogy mi lett Pain csakragyűjtő idézésével?
Viszont én még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy ehhez most Madara mit fog szólni... és hogy mi lett Pain csakragyűjtő idézésével?
Konan
most egyedül visszatér Amegakuréba... Nem lesz kicsit ott nehéz fenntartani a rendet? És nem félő, hogy Madara (v. vki más, aki tudja, hogy mi a harci helyzet Paint illetőleg), "lerohanja" a falut?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD