Sasuke, Danzo;
Itachi halála után Madara elmeséli Sasukénak, mi is történt valójában. A klán kiírtását a falu öregjei rendelték el. Amikor a falu öregjeiről beszél, mindig danzo képét mutatja. Később pedig megemlíti azt is, hogy Itachi megfenyegette Danzot, hogy hagyja békén Sasukét.
Sasuke azzal a céllal megy Konohába, hogy megölje az öregeket, mást viszont nem akar bántani. Az elsődleges célpont, gondolom én, Danzo majd a két másik vénség (akik szvsz undorítóbbak, mint Danzo).
Ha Danzo Hokage lesz (mert még csak lesz és még nem az) a Hokage, akkor viszont a falu minden nindzsájának kötelező megvédenie, ha szimpatizál vele, ha nem. morális kérdések, kapow!
Kíváncsi vagyok, hogy mire képes az öreg múmia, az ANBU feje. Elég táposnak illene lennie.
Amúgy, Sasuke barátunk ugye nem fogadta el Itachi szemét? Kíváncsi vagyok, mikor fog tönkremenni az a cuki hópihecskéje.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.