beküldve: 2007-08-16 21:23:50
(#104) Válasz miyu (#93) üzenetére
Kira
[ Addiktgyanús ]
Hy, nekem általában csak pozitiv élményeim voltak a suliban a mangákkal kapcsolatban. Emlékszem mikor új osztályba kerültem az elsö reakciokra:
-Jesszus ez mese !!! És én mindenkinek türelmesen magyarázni kezdtem a külömbséget...elöször nem hittem hogy felfogták ,
késöbb megláták miket rajzolok szünetben és tetszet nekik . néhány csaj is rajzolgatni kezdet, kölcsön adtam nekik az árnybírot h. másoljanak belöle, mitad isten rákattantak Munszuékra máásoknak pedig a japán nyelv tetszet(azot jápánul köszönunk egymásnak )
Bár lehet hogy szerencsém volt és olyan emberekel kerültem egy osztályba akik érdekeségnek tekintik nem pedig különcségnek

De jó neked. Engem kiközösítenek miatta (tisztelet 1-2 kivételnek). Egyik fiú megnézte mit olvasgatok szünetben (Árnybíró 3) és rögtön megakadt a szeme a fürdőző Szandon. Na mondja, nem gondolta, h ilyeneket olvasok... meg hogy "visszafelé kell olvasni" azt is 1 órán keresztül magyaráztam... 1 másik fiú megnézte az animés rajzaimat. Első kérdése: -Meztelen nőt is tudsz rajzolni? Rajzolj már nekem egy vörös, göndörhajú, nagymellű csajt légyszi.
 
A beszélő szerencsesüti...