beküldve: 2009-06-17 17:26:51
(#26040) Sziasztok *lehangolt*
Hát kérem épp menekülök az élet nevű szörny elől, ami nekem még túl nagy falat... ( )
Misu-chan, kölcsön adhattad volna nekem mára a hangodat XD ( )
Ezt a kicseszést: (hadarás össze-vissza)
Szió Elnar!!!!! Nocsak, azt hittem már téged se látlak.
Yaven: mér nem? Am nem is vagyok Kira. L és közte állok, szal nekem mind1 meik hal meg... Ha engem nem zavarnak ak meg élhet mind2ő
Hát kérem épp menekülök az élet nevű szörny elől, ami nekem még túl nagy falat... ( )
Misu-chan, kölcsön adhattad volna nekem mára a hangodat XD ( )
Ezt a kicseszést: (hadarás össze-vissza)
Anyu elkezdte h mennyek óvónőképzőre, ne mennyek művészetibe. Hagytam a művészetit, megyek ma fölvételire óvónéninek. (gondolat közben: mi a fenét keresek itt?! )Nóde sorrendbe a vizsgák:
Torna: tökéletes
Zene: hát jó
Magyar+interjú: tökéletes
Rajz: tökéletes csillaggal
Erre meg (!!!!! ):
Torna: tökéletes
Zene: hát jó
Magyar+interjú: tökéletes
Rajz: tökéletes csillaggal
Erre meg (!!!!! ):
Hirdetik kit vettek föl, s hallom h mondja egyik zenetanár h: van itt olyan aki jó zenész lenne, de nem tud énekelni. Tanárnő kiegésziti: Ilyen példa volt most a fölvételin. -kb gondoltam h ennyi, nekem annyi, mer egyedül én zongoráztam, mer hallották h zongorista vagyok. De azt mondták h sikerült! Ak meg minek hazudnak?! És emiatt az egy hülyeség miatt amiér nem én vagyok a hibás, nem vettek föl!!! Há tökély. Most mehetek matek-infóra...tökély... +anyu mentegetőzik h nem ő a hibás, én akartam óvónőnek menni. most hol az igazság????
)Szió Elnar!!!!! Nocsak, azt hittem már téged se látlak.
Yaven: mér nem? Am nem is vagyok Kira. L és közte állok, szal nekem mind1 meik hal meg... Ha engem nem zavarnak ak meg élhet mind2ő