Bence (emlékeim szerint) a családjával nyaral.
Ha viszek DVD-t, le tudjuk majd játszani?
"alister bácsi meg hozhatna valami szerepjátékot, ha már eddig nem volt rá alkalma." + "szerepjáték egész jó 5let" -> Részemről okés, akkor valami lazább játékot bepakolok.
Ha viszek DVD-t, le tudjuk majd játszani?
"alister bácsi meg hozhatna valami szerepjátékot, ha már eddig nem volt rá alkalma." + "szerepjáték egész jó 5let" -> Részemről okés, akkor valami lazább játékot bepakolok.
Le.
Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy a zenét ééééén viszem és ééééééén csinálom, ez sajnos az elmebajom, az ismerőseim már tudják ^_________^
Az elején amikor jártunk le bogácsra még próbáltak hozni mások is zenét, aztán hamar elment tőle a kedvük...garantált üvöltő lovari nyelvű muzsikára kelés...hajnal 4kor, hangfal és mélynyomó az ágyban, aztán egész délelőtt savmetál a másnapos holdkórosoknak...én ugyebár nem szoktam másnapos lenni és az alvásigényem is kicsi, szóval nyert ügyem van
Már kérdezték, hogy kb mikorra érkezünk, azt kamuztam 5ig biztosan odaérünk, hát majd meglátjuk, a telszámomat jó, ha mindenki felírja, hiszen bármikor bejöhet
És tényleg örülnék, ha mihamarabb kapnék infókat arról, hogy mikor érkeznek és kik kövesdre. Ezt nevek és időpont feltüntetésével kérem
Amúgy naaaaagyon jó lesz ^________^ Holnap délelőtt megyek piát venni.
no pussy, just the dicks