beküldve: 2009-06-26 17:12:41
(#1830) Válasz Miho ~ ミホ (#1828) üzenetére
Elnar
[ Megszállott ]
Nyah, visszatértem, kritikára éhesen.
Néhány firkálmány... Nem a legjobbak, ezt kritikusok nélkül is épp elég jól látom, de megosztanám Veletek. Így legalább láthatjátok, hogy Ti mennyire jók vagytok hozzám képest.

Naruto fichez készült kiskölök. ... Szerintetek milyen nemű?
A legújabb. Igazából hiányolok róla egy harisnyát... Majd talán egyszer azt is rajzolok neki. XD


A lyány sokkal jobban egyben van /leszámítva hogy a nadrágját hátulról rajzoltad meg.../. Igazából a platform cipzárját jobban hiányolom mint a harisnyát. Meg még árnyékot rá.

most jönnek a jótanácsok /amiből nem szoktak kérni inkább/:

- Jobb volna ha kisebben tennéd fel a képeid. Ekkora méret már csak rontja a minőséget, mert kihozza a legkisebb hibát is. Ráadásul nem lehet átlátni.

- Ha filcet használsz feketítésre is, akkor ajánlatos a scannelt képen átmenni egy 20-50%os színégetővel. A fehéret hagyja, viszont a sötéteket egységesíti, így nem lesz csíkos.

- Ne mechanikusan rajzolj. A srácnál nagyon észrevehető. Az emberhez kapcsolódjanak a testrészei, és a mi fontos: a ruha nem csak rajta van, hanem követi a testét. Ha hordul, a ruha tekeredik, ha hajol, akkor csúszik, etc. Ekkora hajtömeg, mint a lánynál van, csak orkánban mozdul ki így. Viszont akkor a frufruja sem áll így /hacsak nem lakkozza/

- Figyelj a fényekre/irányára. Ha a lány álla alatt olyan erős az árnyék, akkor az orra is éles árnyékot kell hogy vessen. Viszont ha nem vet akkorát, akkor is másik irányba kellene árnyalnod az alját. A lábán is tuti van még árnyék. A /neki/ bal válla meg tuti sötét.

------------------------------ -------------------------------- --

Barbara: ne viccelj már. Nézz meg egy /sok/ férfit, és megtudod az anatómiát
Rotring+tűfilc=bővensok. Rotring:[Link] Tűfilc:[Link] És ezek korántsem jó rajzok szerintem, max. tűrhetők.
 
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-06-26 17:22:06