Nna... nemrég felhívtam a Mikulást (régebben már leírtam h tettem neki egy szivességet, amit ő egy 10 éves szerződéssel hálált meg amiben sok mindenről szó van) h nem lehetne e előrébb hozni a karácsonyt. Ő beszélt Istennel aki bár szereti a változatosságot meg a humort (lásd: kacsacsőrű emlős) nem ment bele mert mégis csak a fia szülinapja, és ha ezt megtenné akkor nagyon sok papírmunkája lenne a Történelemnek meg egyeztetni kéne különböző Teremtőkkel h a Kozmikus változást hogy lehetne a legkisebbre csökkenteni meg ilyenek. De adott a Mikulásnak egy szalmaszálat (haha...vicces öreg úr) h nyújtsa felém, vagy elszakad vagy nem.
ebből az egész marhaságból amit csak azért találtam ki h teljen az idő, az a lényeg h lehet h mégis tudok menni Miho-féle talira
(bár ismerve a szalmaszál szakítószilárdságát szerintem azért elszakad. Attól függetlenül h (mint ügye humoros öreg úr) titánium-szalma ötvözetet nyújtott felém a Mindenható... )
Az öregnek génkezelés a hobbija, és akármilyen ügyes is, nem sikerült műanyag dobozokat génkezelnie
*enyhe célzás a fórumtalira*