beküldve: 2009-07-25 15:24:16
(#27605)
Gemini
[ Rászokóban ]
Helloo! Jó régen voltam már fönt...csak hát kissé túlzsúfolt napjaim voltak.
Lawliete: áá,csak nem?? Te is tanulsz vezetni? Nekem is kellemes élményeim vannak elsősegély vizsgáról: múlt héten volt kedden. Azt mondta az oktatónk,h menjünk 11-re.No,nekem csak úgy jött buszom,h már negyed11-re bent voltam. Kiderült,h rajtunk kívül még egy csomó emberke jött,h vizsgázzanak. Végül fél kettőkor (!!...2 és fél óra várakozás után...) sikerült bejutnom. Bár az szerencse volt,h a viszgáztatók már nagyon kivoltak,és jó gyorsan le tudtunk felelni. Volt egy csoport,akiket nagyon megszivattak még az elején: agykoponya-sérüléseket húzta az egyik csaj,és mondták neki,h akkor mondd el a koponya meg az agy részeit... Majdnem megbuktatták a csajt,mert ugye nem tudta,dehát honnan is tudhattuk volna? A könyvbe sem volt benne ...
Ehéten szerdán meg mehettem elméleti vizsgára...maga a viszga kb. 10 percig tartott,de bevezetéssel és várakozással együtt (+utómunkálatok) 11től 1ig voltam ott. -.- Viszont hála az égnek az is meglett.Úgyhogy aug.3tól mehetek gyakorlatra...(hejj de jó lesz... XD bár elég vegyes érzéseim vannak)
Ja,és eljött a nagy nap: a július 23.! Vicces volt...8kor kerültek föl a ponthatárok-én éppen akkor ültem be moziba a HP6-ra. XD 11kor láttam meg az sms-t,h fölvettek oda,ahova szerettem volna menni. ^^

új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-07-25 15:25:18