beküldve: 2009-07-31 23:17:55
(#2068) Válasz Nagashi (#2067) üzenetére
Kiome
[ Addiktgyanús ]
Amúgy nem vagyok frusztrált,csak nem értem,hogy miért vagy ilyen értetlen és nem akarlak provokálni:
1. a Chibik használata: szerintem az igenis odaillő,hogy a mindennapi dolgokat chibi formájában,sőt továbbmegyek FÉl chibi állapotában ábrázolom,most gondold el,hogy ezt a hétköznapi rutint lerajzolgatnám,de itt most nem az volt a lényeg tényleg,hanem az hogy van egy mániákus annya, aki szombat reggel munkaidő előtt ébreszti mert takarítania kell.
2. adott jelenetekben rumiko Takahashi is helyettesítit, lásd: a helyszín megadását egy fehér téglalappal(ami nálam is megvan)
3.azt már nem fogom elmagyarázni harmadszorra is hogy siet.és az első képek,mint invocatio szerepelnek.
És végül: hidd el hogy képes lennék megfelelően kidolgozott háttérrel,karakterrel elkészíteni egy mangát és ezt nem az idő hiányában nem teszem meg,hanem mert elvesztené a jellegzetes vonásait az adott műfaj.
Ez nem minősíthető kritikának, ezzel nem segítessz se nekem se a monológos művésznek, bár azt hittem,ez építő kritika akar lenni...azért van ilyen fórum, és szerintem vannak itt akik még nagyobb "hibákat" követnek el Én pl mégsem szólok érte nekik,mert rájöttem,hogy azok nem hibák,hanem a képeik sajátságai(és remélem nem sértem meg őket)nem mondhatod ki mások képeiről hogy nem jók,vagy hogy nem helyesen használja ezt meg az,mert ahogy észrevettem a korral és gyakorlással alakul ki az arányérzet, és honnan veszed,hogy az a jó,amit adott pillanatban Te annak érzel-- és a történet így van összhangba, így világos és kerek.Nem értem,miért ilyen irányban kritizálgattok..ha rajzolgatsz,akkor te is tudod..
 
Kiome/SEn Arashi