beküldve: 2009-08-09 19:59:59
(#2139)
idk pls delete
[ True mangafan ]
Eris: Szerintem ez azért nem egészen így van. egyáltlaán, mit értesz azalatt, hogy "rendesen rajzolni". Mert ezalatt érthetsz alakrajzot, fejrajzot, tárgyábrázolást, stb. Ezeket egyetemen/főiskolán is mind külön kell tanulni, tehát az, hogy valaki mindet tökéletesen tudja olyan nincs. Az ha valaki tud pl fejet rajzolni és azt akarja mangásítani, az nem hiszem, hogy menne neki, mivel szokatlan lenne neki felrúgni a megtanult arányokat, hogy pl nagyobb szem, kis orrpéldául. Tehát az tény, hogy aki tud mangát rajzolni az általában tud rendesen is, de fordítva ez nemhinném, hogy feltétlenül igaz, Javítsatok ki ha tévedek.

A mangámmal kapcoslatban még annyit, hogy megpróbáltam benne ötvözni az amerikai rajzfilmek minimal designját és a manga stílust, ezáltal egy egyszerű, letisztult képvilágot megalkotni. így jelentősen haladósabb lett a munka, mitnha agyonrészleteznék mindent. Remélem tetszik.
 
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.