beküldve: 2009-08-09 22:14:35
(#27815) Morduk: Jajj de jó ezt hallani^^
Aizen, akkor mesélem
bocs a hosszú hsz ért.
Aizen, akkor mesélem
kiléptem a bandából mert elhúzták előttem a mézesmadzagot, tökéletesen... arról volt szó hogy heti 500ft lesz, és 2 óra próba. Nos ez így teljesen tök jó is lett volna, ha pl nem csinálnak olyat, hogy: átmegyek 10 re dalszövegeket tanulni, ás 4 kor haza is engednek, de "holnapután" menjek vissza 10 re úgy hogy 8 számot megtanultam, dalszövegestől, belépésestől, mindenestől... meg hogy vegyek magamnak mikrofont, és így jelezték hogy mivel a vokálosá 80ezer volt, nekem jobbat kell... (nos akkor mi?! 150ezer az jó lesz?) meg hogy stúdióba kell menni, de hogy a banda nem tuudja kifizetni, így megpályáztak egy punk pályázatot, és ha megnyerik akkor CSAK fejenként minimum 100ezer lesz...(és ha nem nyerik meg?! akkor mennyi??? 500ezer fejenként??!) Egy koncerten nem voltam velük, a gitárostól szabályosan féltem, mert amikor 2 percet késtem, emiatt 7 percet késtünk a fotóstól. a leszotás az gyönyörű volt kb ezt kaptam: " Na most kezdek ideges lenni.... miért nem tudsz ide érni pontosan, ha egyszer meg lett beszélve az időpont!! A kurva életbe hogy emiatt most el fogunk késni, blah blah *osztogatás a köbön=ordibálás a buszmegben*. Nos akkor én semmit nem írtam alá(hála égnek) és akkor így a semmire alapozzak rá laza pár százezer ft ot, mikor jelen pillben úgy le vagyunk égve hogy conra nem tudok menni:S
Na és akkor felhívtam a csajt, hogy szeretnénk vele beszélni( egy hónap után be akartam jelenteni hogy ez így nem fog menni) Erre természetesen az egész családját hívta, és "tárgyalni" is hozzájuk mentünk, úgyhogy a nyomás rendesen megvolt... :S és akkor én így jelentsem ki hogy ki akarok lépni... nos így 2 óra után ki is nyögtem, erre jött a lelki terror, hogy akkor miattam esik szét az egész banda, és én fogok mindent tönkretenni... a szülők meg azzal nyugtatgatták a csajt, hogy törődjön bele, mert hogy én nem vagyok egy vezéregyéniség, hanem csak egy olyan, aki majd elvégzi a főnöknek a munkát (magyarul lazán előttem utaltak arra, hogy egy főnökseggnyaló senki vagyok, és miattam nem éri meg parádézni) Úgyhogy eléggé kikészültem, sőt a végén már el is sírtam magam a nyomástól... ezért nem voltam egy csomó ideig, mert a banda elvette ezt az egy hónapot, az állandó tanulással és egyébbel...
Na és akkor felhívtam a csajt, hogy szeretnénk vele beszélni( egy hónap után be akartam jelenteni hogy ez így nem fog menni) Erre természetesen az egész családját hívta, és "tárgyalni" is hozzájuk mentünk, úgyhogy a nyomás rendesen megvolt... :S és akkor én így jelentsem ki hogy ki akarok lépni... nos így 2 óra után ki is nyögtem, erre jött a lelki terror, hogy akkor miattam esik szét az egész banda, és én fogok mindent tönkretenni... a szülők meg azzal nyugtatgatták a csajt, hogy törődjön bele, mert hogy én nem vagyok egy vezéregyéniség, hanem csak egy olyan, aki majd elvégzi a főnöknek a munkát (magyarul lazán előttem utaltak arra, hogy egy főnökseggnyaló senki vagyok, és miattam nem éri meg parádézni) Úgyhogy eléggé kikészültem, sőt a végén már el is sírtam magam a nyomástól... ezért nem voltam egy csomó ideig, mert a banda elvette ezt az egy hónapot, az állandó tanulással és egyébbel...
bocs a hosszú hsz ért.
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D