beküldve: 2009-08-12 15:09:04
(#306)
Szederinda
[ Rászokóban ]
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Kinek van a Libriben törzsvásárlói kártyája?

Azért kérdezem, mert az a valaki talán tud nekem választ adni, hogy hogyan is számolják ott a kedvezményeket? Elolvastam a honlapon leírtakat, de akkor sem túl világos.
2 napja bementem a Keleti közelében lévő Libribe, megvettem a Lángoló Hold 1-et. Kérdezte a pasi, hogy van-e törzsvásárlói kártyám? Mondom: nincs. Erre berakott egy igénylő lapot a szatyorba, mondta, hogy ha akarok kártyát, akkor töltsem ki. Hazajöttem, szépen kitöltöttem a papirost, elolvasgattam a honlapon a tudnivalókat, és azt a következtetést vontam le, hogy ha csak sima papír kártyám van, akkor minden 15 ezer forint levásárlása után kapok vmennyi kedvezményt. Ok, látom, hogy van más lehetőség is, pl. az 1. kategória, ahol még de jó, van diákkedvezmény is, szóval befizetek 490 Ft-ot, és akkor 5% kedvezmény jár minden vásárlás után. Na most én ma elmentem egy másik Libribe (Rákóczi út, a Kaiser's melletti üzlet), megvettem a Nyári esőt. Odamegyek a pénztárosnőhöz, odaadom neki az igénylőlapot, erre bambán rámnéz, hogy nekem ehhez nem adtak kártyát? Mondom nem, ezzel igényelem a kártyát. XD Akkor leesett neki. Mondom, hogy van diákom is. Erre közli, hogy az itt nem érvényes... És kaptam tőle egy papír kártyát.
Na most akkor ez hogy is van? Hogy a csudába tudok én olyan diákkedvezményes kártyát igényelni, ami 5%-os kedvezményt ad a vásárlások után?
Vagy ha valamit rosszu értettem, akkor magyarázza el valaki légyszíves! :)
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-08-12 15:42:05