beküldve: 2009-08-16 18:12:21
(#2214)
wakka
[ Megszállott ]
Elnarman&nagahsiman: Kössz az észrevételeket, de ennél a képregénynél leginkább a restauráció a lényeg, ugyanis egy 4 éves cuccnak a felújított/mangásított változata, az eredeti alapból 6 panel/oldal módon működött még ennél is bugyutább szövegezéssel. XD

A Márk: remélem nem egy oldal=egy fejezet alapon akarjátok tolna, mert akkor a körmünket lerágjuk míg valamelyest előre halad a sztori.

necrokid: Ember, te olvastál valaha Hunter X Hunter-en kívül mást mert ez valami nagyon hasonlatos. Persze ez nem baj, mivel nagy rajongója vagyok. ^-^ A legérdekesebb, hogy kvázi nulla háttérrel is tökéletesen érthető a történet és nem zavaró, hogy szinte végig csak karaktereket látni. A fordulatos jelentkezeléssel is benne maradunk az események sűrűjében, ami szintén nagyon jó pont, jómagam ezzel néha bajban vagyok.^^"

Andzsim szan: zsír, zsír! A hátterek kifejezetten tetszetős kidolgozottságúak - túl bezsongott vagyok értelmes háttereket rajzolni - kissé One Piece-es. Az inglish szpíking meg sehr korrekt. Amúgy milyen pályázatról van szó?
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-08-16 18:24:44