Morduk: jó kérdés... most egyenlőre nagyon egyedül vagyok...
The exciled:
The exciled:
Kidobott a barátom tegnap, így másfél év után... ma meg kuncsorgott hogy fogadjam vissza... Tudod ő ribancozott le meg szép cifrákat mondott, ő dobott ki, de másnap már hiányzom. Ne haragudj nem mesélem el az egészet, a lényeg annyi hogy másfél éve minden hülyeségen összeveszik velem, egy teáskanál érzelmi szintjén van, és olyan mint egy 5 éves... mindenen hisztizik... Az uccsót elmesélem mert poén: a wow karakteremmel odafeküdtem az egyik közös barátunk wow karakterének a vállára... és hogy én mással flörtölgetek, meg hogy 1 lépésre vagyok attól hogy én őt megcsaljam blah blah... az összes többi veszekedésnek is ennyi értelme volt(pl: nincs közös képünk-nem ám tenne érte, inkább hisztizik-) Elborult a pohár már, és egész eddig mindig visszafogadtam, és a tulajdonának tekint, ismeretlen fiúval meg nem is találkozhatok szinte (ha ő nem ismeri) a barátaim nem ölelhetnek meg, szinte az összes barátomat utálja, kivéve azt a 3 at, akire tudja hogy nagyon berágnék rá... Most is idejött most beszéltem vele, és megmondtam hogy én egy hétig számára elérhetetlen vagyok, mert hogy én most nem vagoky rá kíváncsi a tegnapi "te rib@nc" és "menj már a f@$zomba" szöveg után...az is biztos...
tök magánélet, de én ilyen lelkizős vagyok, hogy ki kell hogy adjam magamból, úgyhogy bocsánat is ha valaki szerint nem tartozik ide
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D