beküldve: 2009-08-24 12:19:12
(#312)
Yaven
[ True mangafan ]
Üdv az újonnan jövőknek és a régebbi arcoknak is!
Na ez a Con volt az első, ahol láttam a szervezésben némi logikát is! Mármint a PeCsa végre nem volt dugig tele (hála az árusok nagyjának kitelepítése miatt), a Nagysátorban levegőt lehetett venni (mivel eltávolították a két szélét teljesen és még ventillátorok is voltak!), az afterpartyra meg kinyitották az ajtókat, amitől nagyban javult a hőmérséklet és a levegő is. Szóval kivételesen gratuláció jár a szervezőknek
A programok...khm...pénteken nem jutottam be, szombaton nem nagyon járkáltam a Nagyteremben, vasárnap viszont nagyrészt ott dekkoltam. A csoportos performance-ot végignézni maga volt a halál abban a tömegben, a Sword of the Stranger filmre pedig kellett volna rakni egy 16-os karikát, ahelyett, hogy ezt a DN 2-es filmmel teszik meg. A japán zenei videókról nem nyilatkoznék, mert még véletlenül megbántok vele valakit.
A közönségből most megismerkedhettem az aranyos emberek mellett a mogorvákkal, meg a sikítozósakkal, akiktől egész nap fájt a fülem (és hiába szóltunk nekik többen is, hogy kicsit kevésbé hangosan kéne, csakazért is folytatták ráadásul a legsz@rabb poénokon is röhögés helyett sikítást produkáltak )
A szombati fórumtali eléggé kiábrándító volt, tekintve, hogy necrokidéken kívül nem tudtunk más új arcokkal találkozni -pedig táblát is csináltunk - na meg a punnyadás nem az én műfajom. Azért a régi jó ismerősökkel jó volt eldumálgatni.
Amiket vettem: Grimm-mesék manga 1. kötet, 3 db Death Note poszter, 1 db Kuroshitsuji wallscroll, tejes pocky (csak nekem tűnt fel, hogy ebben egyre kevesebb van? ), ruhatári jegy
Juj, visszaolvasva látom, hogy milyen negatívra sikeredett ez a post. Pedig igazából nagyon élveztem ezt a Cont is; tudtunk egy csomót fényképezni (sőt, még minket is lefényképeztek néhányan ), nagyon aranyos emberekkel találkoztam, minden árusnak volt egy-két kedves szava (még a büfés "néni" is mosolyogva szolgált ki!), a holdfényteamesek akciói nagyon jók voltak, nem volt akkora a nyüzsgés, mint korábban, olyan emberekkel is tudtam dumálni, akikkel eddig annyira nem, a DN 2. film nézése pedig ismét nagy poén volt csapatban. Tényleg, jut eszembe: Kami meg tudnád adni annak az ismerősödnek az e-mail címét, aki Mellonak öltözött be? (Sztem ő hagyta ott azt a babzsák labdát, amit később megtaláltunk.)
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-08-24 12:23:09