beküldve: 2007-03-26 16:07:50
(#17) Válasz Zsolti (#15) üzenetére
Loona
[ Rászokóban ]
Annyi funkciója van a mangagyűjtemény résznek, hogy látod xy adatlapján hogy megvan neki az xyz manga 1-25-ig, innen leszűrheted hogy biztos nagy rajongó, mittudomén. Egyébként is, az emberek szeretnek büszkélkedni a mangáikkal, főleg ha gyűjtők.
(Gonolom a kérdés részben a kapcsán merült fel, hogy valaki netről letöltött képregényeket olvas a számítógépe előtt, és azt nem lehet beírni a listába... De tudjuk: a manga kézben tartva az igazi. )

Az egyéb adatokkal (életkor, stb) kapcsolatban: támogatom az ötletet, opcionálisan kitöltendő formában természetesen. Én mondjuk simán kitölteném. Pl életkor és nem mindenképp hasznos lenne.


Köszönöm :)
Egyébként nem, a letöltött mangák most egyáltalán eszembe sem jutottak. Csupán ennyi, hogy tényleg van, akinek több lehetne, ha lehetne (pl. bizonyos nyelveket nehezebb beszerezni. Én pl. jobbszeretem eredetiben megvenni a mangákat, és inkább várok kicsit, ha lehetséges, hogy később ilyen formátumban is hozzá jussak, de kevés helyen tudok itthon eredeti nyelvűt rendelni, és az, hogy mit, is erősen limitált; ha pedig személyesen venném meg valami nemzetközi webboltban, akkor izguhatnék az égbeszökő postaköltség, utalási költség, egyéb költségek miatt; ráadásul tapasztalatom szerint a magáncsomagokra kevésbé vigyáz a posta...)

(ráadásul - ismét, akinek nem inge, ne vegye magára, de - régen, picinek az ismerőseim között nagynak számító gyűjteményem volt figurákból meg ilyesmikből, és mikor naivan elmondtam, hogy mim van, akkor mindenki azt hitte, hogy én azt mind el is akarom adni. voltak, akik évekig bombáztak levelekkel, hogy "node ennyiért sem?" és senki nem hitte, hogy annyiért sem... azóta tartok az ilyesmitől kicsit...)

Opcionálisan szerintem képfeltöltési lehetőséget is lehetne a profilba tenni, ismételten a közösségi funkció mélyítése miatt. Például, ahogy látom, sokan, sok városból vagyunk, és ha valami rendezvény van, akkor ha X és Y találkozni akar, máris van egy elég körülhatárolt elképzelés a másikról, nem vaktában kell keresnie "barna hosszú hajú lányt" pl.

Hanon: nekem jelenleg is működik a szerkesztés funkció.
(most is kellett szerkesztenem egyet, mert jó hosszú regényt írtam... remélem, azóta neked is működik!)
 
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-03-26 16:10:02