beküldve: 2009-08-28 14:00:21
(#98) Válasz Dark-san (#97) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Azért volt egy-két érdekesebb mozzanat az előző fejezetekben is, csak nem az volt az általános. A mostani 53. viszont eléggé jó lett, ismét érezhető, hogy beindul vmi. Mondjuk a te felfüggesztős ötleted is jó, csak én nem tudnám megállni, hogy ne nézzem hónapról hónapra a mangát.
A népszerűségéről: bizonyára a legtöbb rajongóját a manga a vámpíros történetének és a jóképű főszereplő fiúknak köszönheti, de hiszem, hogy ennél sokkal többről van szó. A szereplők ugyanis sokkal többrétűbbek, titokzatosabbak, mint az átlagos shojo mangákban, ráadásul a mangaka nagyon ügyesen fedi fel lépésről-lépésre a szereplők múltját; hogy kit mi ösztönzött arra, amit a jelenben csinál. Persze ez néha idegesítő lehet, de visszaolvasva a legkisebb részletek is értelmet nyernek. (Már háromszor elolvastam, de mindig újat mond a történet.) Na azért Yuki 2 fejezettel ezelőtti önmarcangolása teljesen más volt, mert ott csak egyszerűen megismétlődött még hangsúlyosabban az, amit már eddig is tudtunk: Yukinál jobban senki sem tud szenvedni
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Én csak azt nem értem, hogyha valakik szeretnek egy mangát, akkor miért akarják, hogy mihamarább vége legyen? A mangaka is azt nyilatkozta nemrégiben, hogy most tartunk még csak a történet felénél.