Hali, ma volt a suli második napja és ma is tök depis lettem a magánytól... a zene hallgatás sem segített, ahogy a rajzolás se és az se hogy pár szót váltottam osztálytársaimmal, látszik, hogy nagyon hiányoznak a barátaim
Pedig az elején érdemes barátkozni: később még rosszabb lesz látni, hogy mások milyen jól összebarátkoztak. Én is azokkal vagyok csak jóban, akikkel már az elején próbálkoztam szót érteni. Nem a legjobb haverjaim, de legalább bármikor odamehetek hozzájuk, meg együtt csinálhatunk házikat. Tényleg, te most milyen suliba jársz? Azt tudom, hogy leérettségiztél már.
Parasikoly: igazad van, kapitány. A Neptun az új tömeggyilkolási eszköz a mérnökök körében. Mert örül az ember, hogy minden óráját szépen elrendezte, aztán meg hirtelen -amikor már nincs tárgyfelvételi időszak- azt látja, hogy min. 3 órája megváltozott, ráadásul mégcsak nem is lehet mindent felvenni, mert bizonyos kurzusok nem jelennek meg. Ki ne kapna agybajt ettől? Arról már nem is beszélek, hogy az év 1/4-ében nem is elérhető az a sz@r, mert "karban tartják". Komolyan, karbantartás helyett hagyni kéne, hogy megdögöljön. Ennél még a füzetes jelentkezés is jobb lenne. Habár úgyis tök mind1, mert év közben nincs olyan ember, aki mindig a hivatalos óráira járna be.
(Jaj és az új kedvencem: eltűnő gombok. )
Gondolom az ETR-rel ugyanez a helyzet.