beküldve: 2009-09-03 17:20:50
(#28490) Válasz Yaven (#28486) üzenetére
Shaun
[ Megszállott ]
Hát az én szobám kivan tapétázva (kb 10 éve) és azon tökéletesen megragad, és szerintem minden egyéb máson (különben nem kerülne forgalomba, és a használati útmutatón is az áll: mindnere üvegre is) és foltot se hagy, az egyedüli baj ha mondjuk fél évnél tovább van kint a poszter akkor hajlamos megkeményedni és akkor leszaggathatja a papírt... ezért én néha cserélgetni szoktam a Blue-Techet, és semmi baj sem történik. (bár mióta megismertem a Mondot ezt se szoktam mert a Mondo poszterei jók (Thank you Mondo ))
Szárt Sport, Bravo, meg egyéb ilyen magazinokban (azthiszem az AnimeStarsban is) adják ezeket a jól ismert sz@r anyagból készült posztereket amikkel én jól megszívtam amikor azt hittem Blue-Techel könnyem elintézem (az összes félbeszakadt, aztán még háromszor keresztbe a kezem által)
De a Mondo megoldotta a problémát mindjárt azzal hogy normális anyagból van a poszter. ( Thank you Mondo )
Én úgy tapasztaltam hogy a poszteren kívül semmilyen kárt nem tesz, és abban is csak akkor ha sz@r.
Cellukszal sose próbálkoztam mert van elég ösztönből fakadó fizikai tehetségem hogy tudjam, a celluksz tönkretesz mindent.
*És igen a Blue-Tech egy nagyobbacska kinyújtott kék lap szerűség, amiből kis darabokat kell lecsippenteni és bogyóalakúra formálni*

Na jó abba hagyom az okoskodást mielőtt strébernek könyveltek el aki órákig tudna beszélni a Blue-Techről

What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-09-03 17:22:55