beküldve: 2009-09-09 19:35:21
(#1135) Válasz _gabi (#1102) üzenetére
_gabi
[ Megszállott ]
Amúgy a Nodame szinkronja nekem sem tetszik


Most már rájöttem, hogy nagyon eltalálták a szinkronokat xD Erre az ébresztett rá, hogy tegnap és ma megnéztem az 1-13. részeket - és pozitívan csalódtam. Még Nodame hangja is jó lett, egyáltalán nem idegesítő - pedig mikor csak belenéztem 1-1 részbe a tv-ben... uh... Elég rikácsolónak tűnt. De ha az elejétől nézi az ember... :)

Egy rész alapján nem igazán lehet véleményt mondani, de szerintem ennél jobbat is szinkronizálhattak volna


Éééés megint ki kell javítanom magam :) Így jártam a Méz és lóherével is - eleinte nem tetszett, aztán leültem megnézni, és bejött.
Ugyanígy vagyok a NC-vel is ^^ Szóval jó döntés volt, hogy ezt szinkronizálták :)

Elhaym: Hát... igen... a legtöbb animében sok olyan szereplőről kiderül, hogy nehéz sorsa volt, akit esetleg kezdetben nem kedveltünk.
Én már nem is merek olyan kijelentést tenni, hogy utálok egy szereplőt, mert pl. ott volt a Narutóban is Neji, akit legszívesebben szétvertem volna monitoron keresztül, de róla is kiderült, hogy oka van annak, hogy olyan, amilyen.
Szóval nem lepődnék meg, ha Takumi is kevésbé-unszimpatikussá, esetleg semlegessé, vagy kedvenccé válna - bár ezt az utóbbit azért nem hiszem xD -, de azért jelenleg úgy állok, hogy nem kedvelem ^^
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-09-09 19:39:50