beküldve: 2009-09-10 11:08:55
(#28787) Válasz Fiszi (#28786) üzenetére
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Hehe... Közös a válaszfalunk a szomszédokkal - sorházban lakunk - szóval igazából minden rezgés szépen átmegy a házakon. És mivel a hang rezgés, és ez egy jóóó erős hang... gondolhatod. Szegény szomszédasszonynak szinte közvetlen mellettem-alattam van az irodája. Biztosan nagyon örül nekem. XD
Még jó, hogy Apum nincs itthon.. Bár Ő örül, hogy zenélni tanulok.

Kérdeztem is Tőle a nyáron, hogyha ennyire örül, hogy zenélek, mi a fenéért nem küldött el előbb? Már sokkal előrébb lehetnék, és nem nyomorult Bach kottákat kellene tanulnom, hanem valami egészen mást. Ráadásul most ugye egy hónap ki is maradt, mert a gitártanárom stúdióba vonult a zenekarával, és folyton lemondta az órákat.


Szóval egyelőre csak remélem, hogy jól fogok gitározni.^^" Igyekszem...

Hegedűűű!!!*____* Imádom! Bár az igaz, hogy mikor az ember tanulgat rajta előtörnek belőle macskanyávogást megszégyenítő hangok, és az embernek feláll a hátán a szőr tőle, de ez van, minden kezdet nehéz. XD

Hegedülni is szívesen megtanulnék... (Apocalytica hatás.) Meg zongorázni is. Mikor kicsi voltam ez volt az első hangszer, amin meg szerettem volna tanulni játszani. De ezt talán már említettem itt régebben.^^"
Ezen kívül most gondolkodom rajta, hogyha egyszer lesz lehetőségem egy japán hangszert is bevállalnék. Samiszen vagy koto. Ez a kettő nagyon vonz. Bár mindkettőhöz kőkemény elszántság és kitartás szükséges... Meg egy jó tanár.

No meg maga a hangszer, ami gondolhatjátok, hogy nem egy olcsó mulatság...


Kisregényíró mód OFF.

 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-09-10 11:13:25