hát igen de
a Sasuke vs. Itachi harc meg bosszú mind nagyon szép, de a sztori még mindig az hogy Naruto lesz e Hokage vagy sem, úgyhogy hajrá Sasuke, de a fő szál még mindig Naruto, szeritem
heh??? mi az hogy
hajrá sasuke?? hajrá Itachi!!!
és akkor szerintem együttesen megállapodhatunk abban,hogy nem lesz vége most...vagy...vagy...Kishimoto-s ensei vmit gyorsan összecsap....bár az nem vallana rá XD és azt hiszem abban is egyetértehetünk...legalábbis most felhozom...hooogy
hajrá SENSEI!!!
de én már olyan szomorú vagyok(vissaztérve Sasukére) kiírtja nekem itt az akatsukit... milyen már ez...semmi bajom sasukével sem...nade
asszem kicsit elbandukoltam a tárgytól...bár nem nehéz a feltélek közt mik most vannak mindenféle értelemben szoval najo befejeztem ahj...
oké hát akkor
Hajrá Itachi!!! velem lehet üzletelni, nekem abból nem lesz bajom ha a másik tesó győz... és igen hajrá SENSEI!!!!
nekem nem olyan embernek tűnik aki 367 fejezet után csak úgy összecsapja sztori végét és főleg a lényeget
szegény Akatsuki, még ott a nagy kérdés hogy kicsoda Tobi...???
nekem nem olyan embernek tűnik aki 367 fejezet után csak úgy összecsapja sztori végét és főleg a lényeget
szegény Akatsuki, még ott a nagy kérdés hogy kicsoda Tobi...???
"hn" :/