beküldve: 2009-09-20 15:48:12
(#1100)
Elhaym
[ Megszállott ]
Evermoreról eddig nem sok jót hallottam.
Itt van pár vélemény.

[Link]

Dzirun, alister : Ha a vámpírt az anyja szüli már nem lehet hulla, de közben mégis vámpír, mert szemfoga van, nem érheti napfény, vért iszik, teleportál stb. Minden olyan tulajdonsága megvan ami vámpírrá teszi, csak a születése más. Felnőnek és ott már megáll felettük az idő és nem öregszenek tovább. De ha nem megy akkor nem muszáj vámpírnak tekinteni. Pl lehet más fantasy lénynek tekinteni, vagy a homo sapienstől elkülönült fajnak, ahogy egy-két könyv nevezi. Így nem fog csalódást okozni. :) Pl egy szakértő ezeket már modern vámpírnak nevezte az egyik újságban. Manapság minden újul és modernizálódik.

Pl a sárga, görög dinnye is más, mégis mindkettő dinnye, Oroszlán és házi macska is más, mégis mindkettő macska. Amerikai és japán RpGk is mások, mégis mindkettő RPG. Régi és modern vámpír is más, mégis vámpír. :)



Yaven: " a leggonoszabbak is felvehetnek gyönyörű alakot"

Egyetértek. Pl RPGknél sokszor a gonoszak jobban néznek ki mint maga a főszereplő. :)

Alister:

"Erről van valami felmérés?"

Nincs, de a fórumozok korát lehet tudni és a legtöbb 20 év feletti.

-------------------

Most ezt a könyvet várom.

Gena Showalter: Atlantisz

Grace csinos és sikeres fiatal nő, aki nem igazán találja helyét az életben. Bátyja, Alex egy elveszett birodalom titkát kutatja, de amint közelébe ér a megfejtésnek, ismeretlen erők elragadják. Grace eltűnt bátyja keresésére indul, és a nyomokat követve megtalálja az átjárót, amit egy kegyetlen lény őriz. A titokzatos Darius azonban vonzalmat érez a lány iránt, és társául szegődik Atlantisz és Alex megmentésében.
Ketten hatalmas sereg toborzásába kezdenek, ugyanis Atlantisz létét egy ismeretlen földi gonosz és a vérszomjas vámpírfejedelem serege egyszerre veszélyezteti, miközben valahol az elérhetetlen vágyak birodalmában Alex szerelemre talál, amivel talán megválthatja a világot…

Ulpius oldalára felkerült
Lara Adrian : A vámpír ölelésének előzetese

[Link]
 
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym