beküldve: 2009-09-28 19:23:48
(#29336)
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok!
Ma volt az első japán órám és azt kell, hogy mondjam, hogy a fél 6-ig tartó agyrohasztásnak tűnő nap után (merthogy előtte még ugye volt 4 dupla óránk) mégis energikusabb vagyok, mint szoktam lenni. Tisztára feldobott a tudat, hogy azt a nyelvet tanulhatom, amit akarok.
A csoporttársaimról néhány szót: 5-en vagyunk, abból 2 gyerek általános iskolás, 1 gimis (ő kicsit ijesztő volt az elején, de ha jól sejtem anime-rajongó, szóval biztos nemsokára összehaverkodunk^^), meg egy csaj, akiről csak annyit tudok, hogy dolgozik, de sztem korombeli lehet. Na ő mondjuk kissé idegesít, mert túlbuzgóskodik, ugyanakkor...kmm...nem bírta megjegyezni, hogy konbanwa. A tanár néni türelmes és kedves; legutoljára 10 éve találkoztam hozzá hasonló emberrel, aki arra törekedett, hogy már az órán is megtanuljuk az anyag nagy részét.
Na és ma megtudtam, hogy mi az a neko...bazz...én azt hittem, hogy az vmi spéci állat, közben meg csak egy sima macska. Ezek után aki neko fülezni mer a conokon, azt ki fogom okítani, hogy magyarul cicafülnek hívják.

Ovis alvás témában: szerencsére anyukám már dél körül hazavitt, szóval eme szörnyűségeket nem kellett megélnem. XD