A közönség átlagéletkora részben beletartozik a zavaró külső tényezők közé, de nem ez volt a legnagyobb probléma, mert mint tudjuk, az IQ mérete nem egyenesen arányos az életkorral, tehát 10-14 évesen is lehet az ember normális és okos, nempedig irritáló, pattogó, vinnyogó, kamuVK-s csitri. (Elnézést azoktól, akik magukra ismertek... )
Majd személyesen elmesélem.
Mindenesetre elöljáróban annyi: az az ember, aki arra büszke, hogy, idézem:"Képzeld, mikor lejött, alányúltam! ÉRTED? Megfogtam a tökeit!" azt valahogy nem érzem egyenrangú embertársamnak... De nyílván a féltékenység beszél belőlem... Csak szegény Miyavit sajnálom... Svédországban a pólót is letépték róla, és gondolom, hogy minden koncerten így viselkedtek Vele... Áh... Csodálom az önuralmát.
A PeCsa pedig ugyanolyan szörnyű koncerthelynek, mint AnimeConnak... Meleg van, olyannyira, hogy ájulnak az emberek, és hogy oldják meg a hűsítést? Nah, hogy? Lelocsolnak vizzel! Ami amúgy egy határozottan koncertüdítő show-elem is lehetne, csak nem túl kellemes, mikor üvöltés közben telibe kapod az arcodba. XD
No meg ott van az a tény is, hogy már hideg van éjszaka, és ha nem elég az izzadság, még vizes is lettél... Szóval szerintem a közönség nagy része tök beteg lesz, vagy már az is.
Elég legyen az OFFból. Majd tényleg mesélek személyesen.^^