beküldve: 2009-10-05 14:47:37
(#2016) Igen én is így álltam Sakurához! Bár szerintem ez azért van, mert ő teljesen háttérbe szorul. Biztos nagyon sok dolgot tanult az Ötödiktől, de ebből nem láthatunk semmit.
A sírásból meg nagy nehezen kiszokott aztán most megint Sai beszólása! Mint ha tényleg ő tehetne az egészről, de akkor mikor Naruto és Sasuke összecsapása volt mikor a bússzemű emo-s fiú lelépett azután mondja Saku, hogy Naruto-nak nem kell vissza hoznia miatta, de akkor úgy tűnik, hogy Naruto ezzel akarja igazolni, hogy meg kell erősödnie. Szerintem csak azért csinálja mert már senkit sem akar elveszíteni( a szülei, a vén remete stb.).Sakura pedig valami pótanyává lépett elő hiszem már semmi mással nem foglalkozik, csak Naruto-t és a többieket akarja megóvni. Szerintem azért is lett medininja. Csak így szegény karaktere eléggé elhajlott lett. Jó lenne már megérteni mit miért is csinál és mi is a fontosabb most neki. Nekem úgy tűnik, hogy bár nem szerelmes Narutóba mégis akár Sasukéval is szembeszállna, ha ezzel megvédhetné. Kicsit többet is mutathatnának Sakura igazi énjéből, mert így olyan mintha csak egy felesleges szereplő lenne.