beküldve: 2009-10-06 12:31:49
(#55) Válasz Araniel (#54) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]
a bevételük


1, na és mi van az árusokkal? pl Trillian vagy Comicsinvest
az hogy megjöjjön időben a külföldi manga a conra kb 1 hónappal előbb meg kell rendelni. ami úgy átlag 2-3százezer forintba kerülhet kb. most már úton vannak a kötetek úgyhogy nem mondhatja senki sem azt hogy bocsi, nem veszem át mert elmarad a rendezvény.
ez tényleges, valós, mostani veszteség. ami miatt ugye polgári pert nem lehet indítani.

2, az Animebazár és a többi figurát és egyéb cuccot árulóknál nem tudom hogy megy. gondolom a legtöbbjét Japánból szerzik be, ami azt jelenti hogy míg a mangáknál 1 hónap a szállítás Amerikából akkor Japánból mennyi lehet? tehát mennyivel előtte kellet rendelniük cuccokat?

3, és azokkal mi van akik a Conra jelentetné meg az újdonságokat? októberben az az utolsó rendezvény, tehát az előzőkről lemaradnának.

4, ha nem lennének mangás rendezvények akkor mangakiadás sem! nem hiába csinál Csaba is rendezvényeket (Animekarácsony, MondoCon), hiszen a könyvesboltokból nem tud megélni! mégis miért igyekeznek a rendezvényekre megjelentetni mindent a kiadók?

5, kb 5 éve vannak mangás és képregényes rendezvények rendszeresen és még soha nem volt rá példa hogy elcsúsztatták volna az időpontot, nem hogy elmaradt volna!

de a legfontosabb: Még mindig nem kaptak az árusok hivatalos értesítést (akár körlevél) hogy elmaradna a fehérvári Con!


 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-10-06 12:32:47