beküldve: 2007-08-29 09:36:30
(#26)
kuszilagopagos
[ Gyalog ]
Azért viccesek egyébként.
kukucska este 10kor. Kinek kell az?
Most komolyan kérdezem. Egy aranyos rajzfilm, ami mehetne mondjuk egy másik csatornán reggeli rajzfilmnek, esetleg az Animaxon legelsőnek, de este 10kor? Könyörgöm.
Rosszul vagyok az ilyen meggondolatlan hülyeségektől.
Én is nézem az Animaxot, de azért egy józan gondolkodású ember biztos hogy nem este 10re rakná esetenként ezt a rajzfilmet. Nevetséges.

Régebben a hideg rázott a Parappától, itt még azt hiszem nem láttam- szerencsére.

Az Animax legyen tényleg a 14+, esetleg 16+ os nézők adója, bár én jobban örülnék egy sima 18+osnak.
de ez az én problémám.
de mindenesetre legyen végre eldöntve, hogy mikor is fekszenek a kisebbek, mert este 10kor már biztos hogy ágyban vannak, erre idelökik nekünk csodás Kukucskát.

olvastam, hogy ősszel jönnek az újabb sorozatok, kíváncsian várom, azt is,h ogy ebből mennyi fog megvalósulni.

Ami a hozzállásukat illeti, örvendetes, hogy ilyen komolyan veszik, de mindez semmmit sem ér, ha meggondolatlanul alakítják ki a műsorrendet. Szóval hajrá.

A másik dolog: az újrajátszások. Yu Yu Hakusho harmadik vagy negyedik újrajátszásától ráz a hideg, erre most nézem, hogy szerencsére a Slayers is újraindult! Csodálatos!
Szóval ezekről beszélek, míg ezek mellett az új sorozatok nagy százaléka nevetséges volt.

A pokoli lányért köszönet, ez az egy kivétel az új sorozatok között.

és ha már újrajátszás. A Humanoid Kikiaidert miért nm játszák újra? Annak volt története, és simán beférne este 10kor a Kukucska helyett, vagy bármi más helyett.

Cowboy Bebop és Trigun a két kedvencem itt, de most, hogy kiadták DVD-n, csak 3 szor szeretném újra látni, nem pedig 16szor, mint az várható.

Szóval kíváncsian várom az őszt, és az esetleges Bleachet, Death Note-ot, Hellsinget, amit már egy hírben beharangoztak.