A ti döntésetek, hogy mikorra értek ki. Lemaradni sok mindenről nem fogtok, ha nyolc körül érkeztek, ez a korán kijárás az én mániám, de lehet, hogy a csodálatos időjárás és a "cp"-m egymásra gyakorolt gyászos hatása miatt (konkrétan k__vára fogok fázni nyári ingben valószínűleg, pulcsit meg úgyis hülye leszek magammal vinni) lehet, hogy még én is kihagyom.
Telefonszámcserét akkor még ma vagy holnap meg kéne ejteni, pénteken nem leszek gépközelben valószínűleg, utána meg már késő.
Yaven: Lehet mindent kommentálni... A helybenvásárlók általában félálomban vannak, a cosplayesek meg még fel se kelnek, szóval sok minden senkinek nem esik le elsőre (meg másodjára se). De a legjobb az, amikor leülsz, és csak figyeled az arra járó kívülállók arcát. Priceless. (Mondjuk nem tudom, hogy ez a Hungexpónál mennyire működik, mennyire van ott sétálgatás, életemben nem voltam még ot szerintem... PeCsánál sírni lehet a röhögéstől)
De ha nem, akkor nem. Pedig tényleg buli.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute