beküldve: 2009-10-17 20:49:23
(#68)
Háté
[ True mangafan ]
Mikami: A yaoi az, amikor kínai mesés stílusban le van rajzolva, ahogy két homoszexuális fiatal különféle szexuális segédeszközökkel, vagy csak a'la nature örömöt okoznak egymásnak anális és orális szex útján. Természetesen van benne mély lelki dráma, meg ilyesmi, de azt kb. mindenki lesz_rja.

A MondoCon amúgy egy egész kellemes rendezvény volt, a szervezés valóban nagyon jó volt (nem volt nagy tolongás sehol, minden normálisan haladt), a helyszín is nagyon jó választás volt, volt levegő, el lehetett férni, meg minden ilyesmi. A programok nagy részét kihagytam, így azokról írni se tudok, egyedül a helyben nevezős cosplay utolsó fellépőjét sikerült megtekinteni, őt is úgy, hogy félálomban ültem az utolsó sorban álló székek egyikén, míg Moonlight Man és Bámulatos Barátai előre mentek fotózni.
A standoknál az eladók továbbra is arcok, bár most annyira shoppingolni se tudtam pénz hiányában... 1500 HUFot mondjuk kidobtam egy másfél centis Gintoki figuráért, de ez tök lényegtelen.

Viszont úgy vettem észre, hogy sikerült sokkolnom a fórumos teamet azzal, hogy kipihentem magam. Bocsánatot is kérek érte, többször nem fordul elő.

Envy: Nekem ugyan csak egy van, de nekem nem kell... Hogyha elintézhető valahogy, akkor szívesen odaadom.
 
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
moderátor
Szerk: 2009-10-17 20:50:02