beküldve: 2009-10-22 21:08:26
(#29673)
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Nos, üdv, drága fórumozgató emberek ott! Igen. Igen, te is ott hátul. Meg a többiek is!

Az az igazság, hogy elsősorban csak azért regisztráltam, hogy a nagyszerű mangagyűjtemény-listázós modul segítségével összegezzem ama bizonyos (amúgy nagyon kevés) szerzeményemet, melyek a polcon sorakoznak, aztán olykor-olykor olvasgattam a fórumot, aztán egyre gyakrabban, satöbbi. Szeretem az édességeket és a sós finomságokat egyaránt, örülök, amikor reggelente nem kell a busz után futnom, mert amúgy folyton elkések, és felettébb imádok aludni, főleg napközben. A 17. évemet töltöm jelenleg, 5 év múlva szabadulok. A félreértések elkerülése végett hím nemű vagyok, elítélem a yaoit és ide még írhatnék valami frappánsat.

Hogy hozzászóljak a korábbi könyves témához is, fogalmam sincs miről van szó, de nem is a közeljövőben fogok rájönni, felesleges pénz híján.

Remélem én is lelkes tagjává válhatok eme remek kis társaságnak, meg további olyan dolgok, amiket ilyenkor mondani szokás. Fáradok.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-10-22 21:08:52